Hiss vs. Diss

Hej allihopa. Fick juloov idag, wii. Mollie alexander och de seplade på avslutningen idag, gud så duktiga de va, rös i hela kroppen och började nästan gråta. Tolkade även idag, Fösrt tolkade vi med Nessie, haha, ja jag tappade ju inte alls kontrollen i galoppen. Sen skulle fredags elverna tolka med cillen så då fick jag hjälpa till att rida henne :P kuligt..

Tänkte köra en Hiss och Diss.

Wallnder Skytten: En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död. Wallander tvingas nu leda en utredning i vilken skyttens lista har utökats med ett namn - Pontus Ung.

Bra film. Fast gillar inte när pontus åker i trubbel ``/ Bra skådespelare, Diggar Krister Henriksson, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason & Tom Ljungman. Tänka sig nästan alla bra svenska skådespelare i en film. Det Hissar vi.

Vi Hisdar även Termobyxor, det är helt underbart att dra på sig tjocka termobyxer en dag ute i snön. Man slipper frysa och så är det så mysigt kännsla av att gå runt som en pack av kläder.

Och givetvis eftersom vi Hissar termobyxor måste vi ju hissa snö som är så in i helvetes bra sak. Man akn verkligen ha skit kul med snö -.-

Dagens diss får bli kalla tår och fötter, eftesom jag verkligen älskar snö, och har jätte bra kläder till det, förutom varma skor, det finns ju inte att köpa riktigt vara stall skor som inte kostar typ felra mille.Det är dåligt. Så därför dissar vi kalla tår.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0