Dagens spellista!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


She´s so lucky, She´s a Star, But she cry cry , cries in her lonely heart!

Så hrä lyder dagens rubrik:  She´s so lucky, She´s a Star, But she cry cry , cries in her lonely heart!


Hejsan, Skolan idag då ja, och ett skott i huvudet hade inte varit fel. Vi hade engelska prov och jag sög bokstavligen, jag kunde inget.

Men men nu ska jag ta en lilla ljusa sidan av dagen. Vi hade musik redovisning och tror det gick bra, hih, behövde bara spela upp piano för Kristina hade glömt att det var 6 st kvar och  min senare skulle vi på föreläsning. Lyckat..
Hahha, det har öppnat ett sånt nytt typ Th i stan, och det var smockat med folk där utanför idag, typ långa köer och sånt.

Har tränat med vovven idag och han är riktigt duktig, men nu är han ute och spinger av sig i trädgården, men kankse bör ta in honom, Der ös regnar typ ? haha, snäll matte jag är...

Men jag la in bilderna från kameran idag på datorn så kommer nog upp någon trevlig bild...
Hittade föresten et fuul bild på mig när jag rä liten, tänkte att ni kunde få se den, så ni kan skratt åt hur ful jag var och är.



Varsågod, SKRATTA!!



Gör som du vill, det är det bästa. Det har jag alltid tyckt!

Dagens mening fick bli:  Gör som du vill, det är det bästa. Det har jag alltid tyckt!

Idag: Skolan typ vi har fått en sån kille som typ ska utbilda sig till lärare så han ska vara hos oss i 2 veckor, han verkar rätt chill :) Vi hade förseten föreläsning med Martin idag :) Älskar verkligen historia, skit kul och jag kan verkligen hänga med i det. haha, belv sur när martin sa att Cristoffer Columbus inte upptäckte Amerika typ, har alltid trott det och att han satt där på en Ö. hahha.
Vi hade också sån MariaFörs idag typ föst skulle vi snacka hela klassen om respekt och sånt, och ja, man kan ju säga att vår klass behöver det, ahha. Sen hade vi kill & Tjej grupperna och vi fick typ se en bild och sedan pratade vi om mobbning, kännsdes faktiskt lite skönt att få prata av sig typ om sånt. Saknar lite att vi inte gör det med Lena lägre :/ men men.

Var i stallet idag med, fadder och ridlärare trevligt :) Hade shettisarna tsm med Oliven 2. Haha, asså Frida ( en elev) hon är så grymt ´´kaxig´´ haha men hon är seriöst den sötast ungen också, hon bara: Du är mkt snabbare än hon ´´nya´´ som var här när inte du va det. ahhha, Stolt kännde man sig.
Men ja, känner att vädret har varit sämst idag, när jag hade lektionen flög 2 ungar av och hästarna blev typ skrämmda för blåsten ochd e regnade och var kallt, buuh.
Jag och Oliven 2 fick åka med Sussi upp till kulla och hämta hem Sunny och Amber för de kaan typ inte stå ute när det är så blåstigt så då fick jag rida hem Sunny, och då skulle vi gena typ förbi ett hus och då vägrade båda hästarna att gå fram så då fick jag hoppa av Sunny och när jag sen skulle upp igen kom jag påa tt hon brukar sparkas, lyckat va? Men det funkade faktistk och hon försökt inte ens sparka mig :D. Sedan kom vi tbx till stallet och då byte jag om och städade skåpet, duktigt va? hiih. Sedan gick jag upp i stora stallet igen och snackade lite med nea & Sussi :)

Nu ska jag typ se tv eller plugga, hmm? ahha, blir nog tv för orkar inte plugga och fryser typ till tusen, men men vi lever ju typ på nya istiden haha.


Ska föresten leta tävling också :p har hittat 2 st i Åsbo och hoppas det blir av där, vill verkligen dit, vet inte vf men ja.

Nu ska jag sluta skriva mer oitressant. hihi!



My playlist

 


land i fjärran, vart är det?

Skolan idag som vanligt alltså. Vill verkligen bara bort, bort från allt bort från lärare bort från alla idiotiska folk, vill bara fly till att land där jag kan få vara själv.


Ingen lärare förstår, alla tror att jag är den duktika lilla flickan som kan allt. Vist jag har gått från noll till nästan topp men har kämpat och nu orkar jag inte mer, känns inte som någon mening längre, har det svårt, ingen lyssnar ingen, bryr sig vill verkligen bort nu.


...

En riktig vän är någon som bryr sig om och aldrig sviker.

En riktig vän är någon som man kan skratta och vara tyst tillsammans med.

En riktig vän är någon man kan lita på.

En riktig vän är någon som lyssnar och tröstar.

En riktig vän är någon som tycker om mig väldigt mycket och jag den.

En riktig vän är någon som alltid kommer att finnas i mitt hjärta.

En riktig vän är inte du!


Veckans sjätte dag...

Stallet idag, jobbat  och haft teori lektioner ;) wii kul, sedan red man, Red Nougat och han var jätteduktig, men blir så jävla sur på vissa folk som säger att jag gör fel och dkr att jag rider fel och så, men jag gör ju bara som tränarna säger åt mig att göra. Men men, Fick ner Nougat och han gick fint näst intill hela lektionen, rikigt nöjd, vil typ ha han hela terminen nu men kommer absolut inte få det för de andra i gruppen :( men men.

Nu ser man på film hmm, vet ej vilken men den är typ en mamma och en dotter som byter kroppar typ, lite skoj faktiskt.

Imorgon ska man rida ut med Joakin och Erika de ska rida Waldo och Crisby och jag ska rida i täten med todd, ja får se hur det går. haha

Slänger in någon sötis bild på min sötnöt









Cha Cha!

Idag é det Torsdag

I skolan idag så hade vi först labb, coh fattar typ nada men men. Sen har vi haft musik och ja, jag har ju verkligen inte någon talang där, & på PH så förbjöd Lotta mig att jobba med svenska, asså en lärare borde inte få göra så för då sänker hon mitt betyg i svenskan, åhh guud vad jag hatar henne.

Men på ridningen idag gick det jätte bra, Fick verkligne ner Nougat på tygel och allt och han gick att arbeta, kännde mig duktig. Han gick jätte fint enda fram till typ sista 10 min då han tkt det började bli tråkigt så då började han bara strula och slänga med huvudet, men kan ha varit mitt fel med för jag blev verkligen trött så jag gav nog med mig lite.

Nogge var så gullig inne i stallet idag, när jag hade tränsat honom så fick han stå med grimman runt halsen bara, och när han typ försökte lukta på millan så jag bara: NOUGAT, och då bara kollade han på mig precis som att han var en hund, så typp när jag hade sakt till 4 gågner så stog han helt still. Och sedan satte jag mig typ under hans huvud så alla bara, asså Jessie det är farligt att sitta så, men jag har ett sånt förtroende för Nogge och litar på att han aldrig skulle vilja göra mig något dumt. Sen började han Busa med mig och puffade på mig och tog tag i mitt hår med munnen, hihi.

´´Min ´´Nogge är bäst

Imorgon är det idrott känner faktiskt att det ska bli kul och på måndag ska vi springa 7 km :) Jippi, har typ ingen konndis alls haha men men det funkar nog.


Bara för att Nougat är den sötaste på hela denna gjort så får det bli en bild på han.



Guud vad jag skriver mkt som ni säkert inte ens är instresserade av. hiih


Hej everybody

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday Dear Jessie
Happy Birthday to You.


hihi, Imogon fyller lilla Jessie 14 år, så om 51 år ska jag pensioneras. Så jag har tänkt ut att jag borde nog sattsa på skolan nu så jag slipper ängna livet efter skolan till ´´mer´´ skola, hhih.
51 år är inte långtid, Men en lite skojig grej  jag har räknat ut är att snart har jag ridit halva mitt liv, de ni, är lite stolt över mig själv, jag var till och med lite rädd för hästar innan.


Nu ska jag se kändisdjuglen och äta kexchoklad.

haha, passaf låt, det är bääst.


 


090914

Hola! Idag så började hela dagen kanon, Bussen krockade med en grävskopa, hahah, så vi fick vänta och en massa sont tills nästa buss kom och sedan så åkte vi vidare och idag började vi i Maria Förs. Riktigt kul faktiskt, typ alla skulle ringa in sina egenskaper och sånt så snackade vi om det, och som alla vet så är Ema en Clown, haha. Jag tyckte att jag var en busig person så då ringade jag in det. Efter mariaförs åkte jag hem, måde typ as dåligt Igen. hade typ  feber när jag kom hem så kröp ner under ett täcke i sofan och där låg jag och sov, sen såg man På 3 Systrar och 1 mamma. det rä bääst det filmen.
Nu har jag varit så duktig så jag har städat rummet för imorgon fyller jacob år och på ons fyller jag år.
Kör och Konfa imon, palla men men, jag och karro brukar ju endån bara sitta och flumma, hahha.

Asså jag kommer döö denna veckan, ska redovisa spanskan, Kan inte ett skit, ska typ kunna räkna till 100 och säga vad jag önskar mig och nrä jag fyller år och sånt, och jag är ju typ IG unge hahha, Sen ska engelskan också redovisas men den brukar vara rätt chill för Lidja, Men men får väl se hur dte går. Och har skit No uppgiften kvar, fattar nada och ska ha MVG? undar hur jag ska lyckas. Imorgon blir nog chill dag i skolan börjar typ med labb och sedan får det väl bli NO uppgifterna och typ matte, kanske hinner med lite tråkig spanska.

Nu ska jga typ snart sova för jag har typ ingen ork att göra något alls längre-,

Kyss och Hej Leverpastej.



Varför?

Varför vill gud detta? Varför vill han att man ska vara sjuk. haha, det lät religöst. Men det är as jobbigt, har ont i halsen, hostar och nu kav mammsen mig nogot min min nästa så när jag nyser mig så blir ´snoret´ helt gul grönt mysigt, värkligen underbart.
Jag som ville dyka ikväll kan inte det, och det är sämst, vi skulle haft gäster imon men nu belv det inställt så vi ska inte fira mig och Jacob fören i mitten av November kul, 2 månader efter att jag fyllt år...
Kanske inte ends kan rida och jobba imon. Fast vill verkligen rida det är ju hoppnign. Men kannske kan vara där och hålla i mina lektioner och sedan typ vila. jajja. fick nyss lite tråkigt så jag fotade lite, blev inte så bra men lägger upp de bsäta bilderna iallfall.








Sjukk....

Är lite sjuk, hostar slem och är jävligt snorig, Mysigt vaa? hihi. Sitter och fotar och redigerar bilder & lyssnar på Trying to recall faktiskt lite mysig låt kom jag på.

Dumt nog av mig var jag på träningen igrå fast det var ju hoppnign som nt går att missa, Hoppa crazy Todd, typ en galet stor skilldnat från Nougat som jag är van vid, men anntar att det är bra för mig att rida galna hästar lite med. :p  thihi.-
Sen var jag på hundkursen med, Puma var helt Okoncentrarad och ville verkligen inte sammabeta, och jag var skit nersöv för att vi skulle visa upp program, Men sen sa Ida att vi inte behövde ifall vi inte ville och då gick det lite bättre att jobba med puma. Men den visade vi upp hopp genom ring för det är han verkligen Skit bra på :D

Funderar på ifall jag ska anmäla mig till Fortsättning vardagslydnad? hmm, vad tycker ni? Tycker det känns lite vettigt för Puma måste tränas regelbunde. hihi

Men nu ska jag nog ta och sett igång någon bra film,

Kyss och Kram.
















8.1 Forever


8.1 = Best forever and ever <3


Inget kan ändra oss, vi är de vi är och de är vi stolta över.

8.1 = Best for ever and ever <3








Bild time...




Halli Hallå

Idag é det 090909, wii

Igår hade vi musik lektion, hahah älskar seriöst bert, typ ser på det hela tiden.



På musiken skulle vi spela Gitarr och Piano och ajg är säämst bokstavligen, jag kan verkligen och enu värre blev det när vi skulle sjunga, jag är skit förkyld så lär som en hes gås. hiih

Idag 090909. Vi klassfotades idag och jag ÄLSKAR verkligen 8.1 bästa klassen ever. Min klass är sämst på allt hihi och endån är vi bäst, Hade Micke sista lektion och han var snälle? hhihi. han brukar inte vara det.
Nu sitter jag är och har hunnit sova lite är typ jätte sjuk typ helt täppt ohc hes och ja, ni fattar. Nu ska typ jag äta snart för kl är typ 17.00 så är skit hungrig, hihiih.

Fick förseten mina smexiga presentkort från Macdonalds idag. 2 st hihi.- Utger mig själv osm 2 personer. Man är ju smart.




Smycken.....

Sitter här och kollar på smycken blev till och med lite förälskad i vissa och mamma sa att vi kanske kan köpa några :P  Vill absolut ha läderarmbanden, örhänena och typ guld halsbanden.

www.cocoo.se














// Jessie



Täävling

Idag var det Hösttävlingen i stallet, stack till stallet kvart i 9 för att gör Nougat riktigt fin till dressyr klassen, i Dressyr gick han riktig fint och vi kom på tredje placering med 161 Poäng. Sen i hoppklassen hoppade vi 80 cm och där gick han kanon

Bert é grym.

Det viktiga är inte ett kämpa väl utan att vinna!





Älskar Torleif :P

"Gul. vart stod det berömda slaget där Karl Martell var fältherre?"
".. Vid Waterloo"
"FEL FEL FEL, det var Poitiers, Waterloo var ju 1812! Gud så dum du är, Torleif!"


RSS 2.0