Dagens musik 28/8 - 2009

Kom nyss på att det var längesen jag körde med dagens musik, såd et får bli det idag.

Idag har datorn spelat upp sofijah och Raymond & Maria

Raymond & Maria - Läste om någon som stal en bil
Raymond & Maria - Redan idag


Grymt härliga låtar säger det bara.


Raymond & Maria
- Läste om någon som stal en bil




Raymond & Maria
- Redan Idag





Puss och Kyss

Fika med tjajorna

Idag var det skola, gjorde klart steg 18 :P
Sen gick vi ner till esprosso och fikade, mys mys
sen åkte man hem och ängnade 2 timmar åt mollis blogg, kolla gärna in den molliesdiary.blogg.se
ci har ätit kräftor idag, Muums
hihi, såg kristallen innan, riktigt kul att se.

Har precis jagat en bålgjeting på rummet, det var lite acion där ja,

Kyss och hej för nu ska jag sova.




brandrider.blogg.se

brandrider.blogg.se har en tävling där man kan vinna 2st john whitaker schabrak.

Vad har du gjort idag?

Sitter här vid mammas  dator nu coh funderar på vad jag ska äta,hmm? Iallafall så var det skola idag och där har man fått gjort riktigt mkt, är völdigt stolt övermig själv. Första riktiga pluggdagen typ idag.eller ja, alla stegen började idag. Så jag och Sara gick till moderna språkför en lite mjukstart och där gjorde jag klart nästan hela steg 3. Jag jag föresten sakt att vi har fått världens bästa spanska lärare? Nä just det,Hon är sååå jävla  soft. Men men. på eftermiddagen fick jag lite mindre gjort när vi jobbade i klassen, typ hade ingen aning alls vad jag skulle jobba med, stog typ mellan matte och svenska valde typ mitt i mellan alltså inget, men sen började jga lite på matten och har lärt mig ,Rät, Spetsig och trubbig vinkel.bra va? hiih. Sen när jag kom hem så pluggade  jag svenska i 2 timmar, så skönt och ha det gjort,gjorde klart Inbjudan och reklamation på steg 18 såhar typ bara CV och Läsförståelse kvar :P. Sen gick jag en runda ner till stallet och kollade på alla Busfrön som gick lektion.
Pratde lite med allt folk,. Ska rida nogge på sön. typ tror bara ajg ska ta det lugnt så han får vila lite. Ska jobba imorgon med eftersom de saknade en fadder.

Men nu tycker jag synd om alla er som har läst om min väldigt intressanta dag (host).

Kyssar och Kramar.


O´boy

Sitter här och dricker O´boy och äter chkload :p. Idag i skolan hade vi uppsats och Läsförståelse. gick typ skit tror jah, ahha
Var i stallet idag med, red ut med nea och Orren, själv red man Todde. Han var helt galen och typ gick i kort galopp hela tiden med älskar honom så otroligt mkt så skit i hur knasig han é. hihi
Nu ska jag fortsätta att kolla på roomeservice.

skolan.....

Idag började skolan, faktiskt lite roligt man har ju endån saknat det lite och alla kompisar. Men men kommer väl tycka det är ett helvet nästa vecka haha.
Iallfall så har vi inte gjort så mkt idag först fick vi loggböckerna och pärmar, block och sånt skojigt gratis grejer. haha så sjukt kul i klassrummet jag satt och skratta hela tiden när Lotta skulle vara sån allvarig med svininfelnsan och sånt så jag fick typ skrattanfall. Men men. Så så skulle vi ut i parken och ´´prata av oss´´ haha, men vi satt mest och sura över att vi var damp hungriga. Vi fick iallafall sluta efter lunch, sooft. sen så gick ajg en liten promenix med Dennis ner till knutan och ser precis min buss gå så jag fick kuta till rådhuset och han som tur va med den. Åkte sen till stallet och åt lunch och sedan började man jobba började med att plocka in alla hästarna själv, hiih, sen kom olivia så började vi ryckta de ocg gjorde de klara sen satte alla lektioner igång. haha jagg och olivia kutan typ och gömde oss när de från Italien kom för ingen av oss ville snacka med henne, ahha. men till slut fick oliva gör det ;)

Imorgon är det svenska prov i skolan först typ uppsats och sen läsförståelse och sedan på eftermiddagen ska man rida Todden.


Snart så...





sista dagen

Sista dagen på lovet idag, har varit i stallet och hjälp till att ta gem hästarna sedan åkte jag och pappa till väla idag och handlade skor och jacka ;) mkt trevligt med lite nya saker.



NY DESIGN!


Ny Header
o Nye bakgrund


Vad tycks`?
 

Nya Headern

Nye bakgrunden


Längtar tillbaks...

Längtar tillbaks...

Till lugnet under ytan
Till friheten
Till möjligheten att så hur länge man kan upptäcka saker på ett andetag
Till kännsla att vara ett med vattnet
Till kännslan av att man svävar om kring i sin egna vik
Till allt skratt
Till allt grått

Längtar tillbaks.

Sommar 09 - ett minne blått

Nu börjar sommaren 09 lida mot sitt slut, om en vecka börjar helvetet och jag känner att jag inte har fått gjort något i sommar, vad hände med att vi tjejor skulle va varje dag, vad hände med att vi skulle cyckla på ven, att vi skulle tälta i danmark, vad hände med åka till malmö. Har inte hunnit med något,
Men har ju endån hunnit med att umgås med den jag älskar mäst, Min älskade Nougat, I sommar ha vi skaffat så många minnen ihop, Kommer alldrig glömma Tränings tävlingarna, När vi badade i havet, när vi red upp våra dressyr program och du bara vill ta kol på mig...
Todd och Crispy, kommer alldrig glömma fenix, när vi var där, och skulle prova all underbara hästar, Ni var helt underbara, Todd du kommer alltid ha en speciel plats i mitt hjärta!
Och dykning i Arild med Natta, Felle, looke, så grymt kul, ett minne som alldrig kommer spolas bort.
Fredriksstals teatern med familjen, så kul att man forfarnde d´kan skratta när man tänker på det.
Alexander på Skansen, bästa kvällen på sommaren, när man slog på tv.n och han sjöng Fairtales och Funny little world.
Mys kvällana i poolen hos Bella.
Alla mys turer på Nessie, alla hinder vi har flyggit över, ett minne rött.
Alla underbara sunder i stallet, med alla skratt alla leende allt kul vi har hunnit med.
Hästens dag, 3.a i två klasser, ett minne för alltid.
Karros nya söta, snygga, fina häst Theo, en stor vin travare som ska bli världens finaste ridhäst. Kommer alldrig glömma när jag kom till stallet och han bara stog där, jag ba, vem är det, och karro bara min egna häst. Minnen
Alla underbara stunder med Puma, alla badturer, alla träningar, han har under bara några få månader lyckats bli världen finaste hund.


Sommaren 09 Har varit en underbar, fin, härlig, sommar med mkt skratt och glädje. <3



Sommaren minnes bilder:

Härliga Nougat på LA:1 programet. V. 31

Underbara söta puma.

Kullabygden Pay and Ride - Felfria.

Underbara och Roliga hästens dag.

Arild dyket. - 6 Meter

Sommaren med Nessie!

Min älskade Nougat som alldit fyller upp glädjen på ledsa dagarna.


SOMMAREN 2009 - MINNEN SOM ALLTID FINNS KVAR!








16 Augusti - sjuk kul dag

Idag så var det Pay and Ride i Rydebäck, Jag och noggis gick flefria

Sen hemma i stallet så hade vi lite skratt anfall, hmm. hahha

Sitter är hemma nu och ska snart hugga in på min BEN ANS JERRY`S. wii


Freestyle träning 090813

Idag har man varit i stallet och jobbat, sen var man på freestyle träning, riktigt kul idag, och min lilla ängel var jätte duktig. Till nästa vecka ska vi hitta en låt som ska passa just oss, och det är inte lätt kan jag säga.

Satt nyss och kollade lite på freestyle på youtube och hittade detta, kolla in, det är min och pumas framtid ( not) hih,. men lite så duktig vill jag att han blir.


Plask Plask

Lördag idag då ja, har suttit och sålt fika med Älgen ( olivia), hihi, vi tjänade 75 kr och gick back till 0 kr. Lyckat va? Hihi. Sen så red jag,anna och älgen och badade med pollarna. Hade ltie allsång i sogen, myysigt. Alla hästarna tkr det var jätte kul att skutta runder i vattnet, Noggen började skvätta och dricka vattnet så han gick och drog huvudet längst vatten ytan.

Nu är det väldigt fint väder så nu ska jag packa lite kläder till imon, och sedan cyckla till pappasen, och eftersom man är ensam hemma så blir det att gå och bada med hunden och sedan ikväll ha lite hemma bio :P haha, har en liten lista på filmer som kan vara bra att se, så vi får väl se vad det blir.

Slänger in en sötis bild på Nogge- nogge-lito-





7 Augusti 2009 - Mys dag

Idag har man gått rundor i stan med Mollie och Bella, Köpte en Turkos bikini överdel och en rockring ( till hunden) :P Sen så har man varit på Musikal. Natta och Sandra hade uppvisning och de var så grymt bra. Diggade verkligen den. Sedan så har vi också varit hoos bella och badat och myst.

( Kommer kanske bilder från när vi badat när jag har fått dem ;P)

Nu ska jag leta upp lite bra filmer som man kan se! Tips?

 


Filmkväll :)

Igår hade man en liten filmkväll hemma själv, först såg man Bedtime Story och sedan Dagboken. Väldigt bra filmer  båda två.

Bedtime story:




Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta:



RSS 2.0