Skit knä, skit sjukvård..

Hatar seriöst sverige, Idag ringde mamma vårdcentaralen och skulle boka tid om mitt knä, men nää då, de ha ringen tid för de ska vaccinera alla.

Säger de samma sak när det kommer in folk akut, pallar inte med att mitt knä hela tiden hakar upp sig och låser sig, har gått med bandage i 5 dagar nu, det är skit störigt. Så nu ska sköterskan på vårdcentralen ringa mamma på höstlovet så kanske vi kan komma dit någon tidigt tid på tors morgon nästa vecka, alltså ska jag gå och halta i 1 hel jävla vecka till...

Dagar man bara vill sväva uppe bland änglarna

Idag är en sån dag man bara vill sväva där uppe bland änglarna...

Skola idag, pluggat so som fan och sett världs historiens sämsta film, skojar inte och satt och kollade på den i 2 ½ h.

So prov imon, kommer gå skit så jävla mkt att komma ihåg, typ alla miljoner årtal och revlutioner slavhandel ja allt :/..

Matte prov på Tors, är inte ens klar med steget, har halva häftet och stegtest kvar...
Sedan är det grammatik red i spanska på tros med, hunnit träna ? Svar neej.

Gud denna veckan hade jag behövt en skott i pannan...

Men men lov nästa vecka, sova ut och rida alla dagar.. passa nessie, kanske hoppträningen?
Nu ska jag plugga och sedan berömma mig med lite glass och AA.



Byhåla och stressad häst

Tjaba folket, sitter är i Svedala, vet inte riktigt om jag ska kalla det för stad eller byhåla. Men har fixat till mig och ska snart iväg på barn dop och leka lite fotograf, lånade jacobs system så får se om jag lyckas få någon bra bild :D.


ridning igår, gick jättebra fast todd var så stressad eftersom att älva hade galopperat honom på åkern precis innan min grupp skulle rida, smart eller hur. I allafall hade vi kadrilj övning och sånt och sedan hoppade vi lite, todd var helt galen när vi hoppade, han är verkligen en svår häst, för tar man för mkt i honom så börjar han studsa men släpper man och trycker på lite så kutar han iväg. men vi hade en kombination som gick uselt kom första gången stannade han för han kom i för hög fart så han blev själv rädd, andra tredje och fjärde gången kom vi fel så dom kom han bara över a i kominationen ocu spang om på b. men tillslut lyckades vi komma över. Berlith sa att vi ska sätta starkare bett på honom för det han tar lyssnar han inte på så bra...

Nu ska jag snart sticka så bye bye bloggen....


Vakna med the voice!

Vakna med the voice, Deras bästa Rapattatck:

Sluta INTE Plugget:


Bingospelande:



Håll käften!:


Björn Gustafsson fan:


Solariebrun!:





Palla blogga?

Hejsan svejsan, pallar inte skriva så mkt nu, ska snart på konfa och äta mackor :P, men lägger in lite rolig musik så kan ni roa er med det...

Veckans rapatck: Twilighttjej




Rösta på världens underbarast häst!

Årets Häst 2009

Nougat värdens underbaraste häst <3


Tårarna rinner



19 år 9 månader 8 dagar

 

Sommar 2009 den 30 Juni backade en underbar skimmel ut från transporten han ställde sig och kollade runt och viste att han skulle bo på världens finaste stall han viste att han skulle få ett underbart liv där.

Hästen som kom var sötare än socker, busigare än vad någon annan kan vara, så glad så att alla andra blev glad av att se på han.

Han är en häst full av utstålning, han var inte alls som jag trodde, han var så mycket mer.

Han är den finste stjärnan som någonsin har skapats.

En helt underbar häst, jag har fått skapa så många minnen med dig, alla underbara turer och de långa galopperna i skogarna, alla roliga och minnesvärda hopplektioner, alla roliga dressyrlektioner som jag har fått kämpa tills mina ben blev helt utmattade. Du var en häst som alltid ville göra rätt, men man var tvungen att visa dig tydlig för att du skulle klara det.

Den 7 Juni 2009 våran första tävling du var så vacker och din tunga var ute och luftade så alla log åt dig, vi kom på 3.dje plats i både Dressyren och Hoppningen

Den 30 Juli 2009 våran första pay and ride på Kullabygdens gräsbana, du var helt fantastisk du blev så glad när du fick komma ut på tävlingsplatserna igen vi lyckades komma felfria i 80 cm klassen.

Den 16 Augusti 2009 våran andra pay and ride, denna gången var vi i Rydebäck, även har gick du om ett kanon Scott och tycket det var jätte kul vi blev felfria och fick med oss en minnesvärd rosett hem.

Den 6 spetember 2009 Våran andra klubbtävling vi tog oss runt banan felfri på 19,1 sek i omhoppning och slutade på en andra plats i dressyren gick du jättefint och där slutade vi på en 3.dje plats. Efter denna tävlingen hade vi ett mål, målet var att vi skulle starta lokalt

Dagarna gick, vi började leta tävlingar, jag hade dig på alla lektioner för jag ville verkligen bygga på de kunskaperna vi redan hade.

Första gången jag red dig för Kristina fick jag lära mig hur jag ska arbeta dig, jag lärde mig fort och du tycket det var kul. Det gick så fint alla gånger

Jag fick så många tips om du jag skulle göra inom hoppningen vi hade nästan bestämt oss fören tävling, vi skulle åka ut tillsammans med Cornelia och Lilleman, du var så glad.

Ända frams till din sista vecka, man märkte tydligt på dig att du hade ont, du sa ifrån i god tid, Cancer är en sjukdom som bestraffar en hårt, du fick det hårdaste och du var inte värd det.

Den 9 october fick du lämmna oss du hade kämpat länge men tillslut orkade du inte

Du har fått flytta till landet utanför och du är fri och får galoppera på de gröna ängarna och hoppa över alla stockar tillsammans med din mamma.

Pinoccio kommer aldrig att glömma eran underbara rece ni fick ha tillsammans på åkern och i skogarna.

Jim kommer aldrig att glömma sin underbara bror, en bror som alltid ville finnas.

Nessie kommer aldrig glömma erat race i skogen, där du vann

Du kommer alltid att ha kvar din plats i mitt hjärta, Mina tårar kommer alltid att rinna för dig, om de inte gör det på utsidan kommer det i alla fall störta som en flod på insidan.

R.I.P Sperlines Nougat

9 october 2009



Saknat mig?

Opps, har varit lite inavtiv på bloggen får bli skärpning på det nu.
Har iallafall en andlednig, har så sjuk mkt i skolan nu, och ridningen tar upp nästan all min lediga tid så hinner knappt sitta vid datorn längre eftersom ajg typ har sommnat vid 20.30 hel veckan...

Men men, jag och jacob är ensama hemma så därför sitter jag med hög musik och sjunger för mig själv :) alltid trevligt.

Fast nu pallar inte jag skriva mer för snart ska jag sminka av mig, duscha och sedan ska lilla jag sova sött.


RSS 2.0